Translate

27 Φεβρουαρίου 2008

Ξαναέρχεται η άνοιξη


Έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο Μέχρι το τέλος, που συνυπογράφουν δύο νέοι δημιουργοί, ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και κυκλοφορεί μέσα στο Μάρτιο από τη Μικρή Άρκτο, η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις της επιστρέφει στον Ιανό.

Από την 1η Μαρτίου κάθε Σάββατο στον Ιανό και για οκτώ μόνο παραστάσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου εκτός από το υλικό των δίσκων της Εν Λευκώ και Εκατό μικρές ανάσες και φυσικά του νέου της cd, θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια – αναφορές που αφηγούνται καθημερινές ιστορίες της πόλης αλλά και σημαντικές στιγμές , Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Από τον Χατζιδάκι, το Σαββόπουλο και τον Κραουνάκη έως τον Astor Piazzola τον Nick Cave και την Amy Winehouse, η Νατάσσα Μποφίλιου καταθέτει το προσωπικό μουσικό της αποτύπωμα με τραγούδια που περιγράφουν το βλέμμα των νέων ανθρώπων, γεμάτα αλήθεια και συγκίνηση.

Μαζί της επί σκηνής έξη ταλαντούχοι μουσικοί, οι: Θέμης Καραμουρατίδης – πιάνο, Φοίβος Κουντουράκης – ντραμς Άρης Ζέρβας – τσέλο, Ιλάν Μανουάχ – σαξόφωνο Γρηγόρης Ντάνης – κιθάρα, Κώστας Γιώτης – μπάσο.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Θέμη Καραμουρατίδη που επιμελήθηκε το πρόγραμμα μαζί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, σε μια παραγωγή της Μικρής Άρκτου.
Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα
Κρατήσεις: τηλ. 210 3217917 (εσωτ. 7203)
Είσοδος: 10 €
Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού, τηλ. 2109243469, 6977 247725 @

Κάτι μου λέει πως φέτος την άνοιξη ο ΙΑΝΟΣ θα με δει πάνω από δύο Σάββατα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)
Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!