Translate

13 Φεβρουαρίου 2011

6ο Live MusicHeaven


Απόψε στην Αυλαία τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα έχουμε συνηθίσει. Ένα ξεχωριστό λάιβ το οποίο έχει εξελιχθεί σε θεσμό, θα λάβει χώρα για έκτη χρονιά, με εκλεκτούς καλεσμένους και νέα μουσικά σχήματα. Πρόκειται για το live του www.musicheaven.gr το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους πνεύμονες της μουσικής στο διαδίκτυο. Ένας διαδικτυακός τόπος που συνδυάζει την αγάπη για μουσική, με τη δημιουργία, που φέρνει κοντά τους χρήστες του διαδικτύου σε μια προσπάθεια ανάδειξης της καλής μουσικής χωρίς στεγανά και παρωπίδες. Ένα κύτταρο πολιτισμού βασισμένο στη θέληση των απλών ακροατών από τους οποίους αιματοδοτείται και στους οποίους επιστρέφει. Από εμάς για εμάς, χωρίς μεγαλοπιάσματα, χωρίς επιχειρηματικές διεργασίες, χωρίς μαρκετίστικες συμπεριφορές. 

Απόψε λοιπόν, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου (19.00), 89 μουσικοί και 23 σχήματα ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους στο 6ο Live Μελών & Φίλων του MusicHeaven. 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Τα υπόλοιπα επί σκηνής. 

1 σχόλιο:

Zelatina είπε...

Δυστυχώς θα λείπεις.. :P

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)
Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!