Translate

21 Φεβρουαρίου 2012

A LEAP FORWARD.... ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (Ανοιχτή πρόσκληση )


Το βιβλιοπωλείο  ΙΑΝΟΣ και η Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης  ΠΟΙΕΙΝ ( HYPERLINK "http://www.poiein.gr/"www.poiein.gr) στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Παγκόσμιου Κινήματος της Ποίησης, WORLD POETRY MOVEMENT, για τον εορτασμό της 29ης Φεβρουαρίου του Δίσεκτου έτους 2012, παρουσιάζουν: 
«A LEAP FORWARD.... ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
[ 6Χ6 ]

6 νεότεροι ποιητές σε ρόλο συνεντεύκτη συζητούν ανά ζεύγη με 6 καθιερωμένους ποιητές.
1. 18.30- 19.00:    Πέτρος Γκολίτσης Χ Γιάννης Δάλλας
2. 19.00-19.30:     Χρήστος Α. Μιχαήλ Χ Γιάννης Γκούμας
3. 19.30- 20.00     Ευτυχία Παναγιώτου Χ Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ
4. 20.00- 20.30     Σπύρος Αραβανής Χ Αντώνης Φωστιέρης
5. 20.30-21.00     Βασίλης Ζηλάκος Χ Γιώργος Χρονάς
6. 21.00- 21.30     Φωτεινή Λαμπρίδη Χ Σωτήρης Παστάκας
Κατά τη διάρκεια σας εκδήλωσης θα γίνονται δωρεάν ανταλλαγές ποιητικών βιβλίων μεταξύ των παρευρισκομένων. (ελάτε με το βιβλίο σας!)

Ιανός, Σταδίου 24 Αθήνα, Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012, 
 ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.30


Χορηγός επικοινωνίας: Στο Κόκκινο 105,5


* Την αφίσα της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Ελευθερία Άνθη ενώ το σκίτσο έγινε αποκλειστικά για το Ποιείν από την εικαστικό Φαίδρα Χαρδά. 


***

Λίγα λόγια παραπάνω για το παγκόσμιο γεγονός:

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΚΠ καλεί όλους τους ποιητές αλλά και τις ομάδες που ασχολούνται με την ποίηση, παγκόσμια, να αρχίσουν από τώρα να οργανώνουν εκδηλώσεις στα μέρη τους, Κάτω από την αιγίδα του «Άλματος στο Μέλλον».

Μπορεί να φαίνεται μόνο με απλή σύμπτωση το γεγονός, αλλά η κατάληψη της Γουολ Στρητ, η οποία άρχισε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011, συνέβη κατά την διάρκεια και μόλις λίγες μέρες πριν από την προηγούμενη παγκόσμια εκδήλωσή μας, του καλέσματος των «100 χιλιάδων Ποιητών για την Αλλαγή» που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2011. Και το διαπιστώσαμε, όλοι ότι με το κίνημα της κατάληψης της Γουολ Στρητ, «γράφτηκε ένα ποίημα» από όλους τους ανθρώπους αυτού του Κόσμου. Ένα ποίημα γεμάτο από τα συναισθήματα και τις φωνές των ανθρώπων, για Δικαιοσύνη και Αληθινή Δημοκρατία σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ας οργανώσουμε λοιπόν εμείς οι ποιητές, εκδηλώσεις που θα γίνουν «άλματα στο Μέλλον», γέματα με την έμπνευση και την δύναμη που τα γεγονότα της προηγούμενης χρονιάς, (γεγονότα σαν αυτά της Τυνησίας, της Αιγύπτου της Λιβύης και του Βισκόνσιν, για να αναφέρουμε μόνο μερικά), μας έχουν εμπνεύσει, και έχουν καταφέρει να «ξυπνήσουν» τις συνειδήσεις του κόσμου για ένα καλύτερο Κόσμο και μια αληθινή Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Camly - A Responsive Blogger Theme, Lets Take your blog to the next level.

This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself.


This is an example of a Optin Form, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. Find out more...


Following are the some of the Advantages of Opt-in Form :-

  • Easy to Setup and use.
  • It Can Generate more email subscribers.
  • It’s beautiful on every screen size (try resizing your browser!)
Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!